Dec 6, 2010

Kurvinjska politika


    Kada se proda Telekom Srbije ove, i Elektrodistribucija sledeće godine, moraćemo sa nečim da punimo budžet. Prvobitni nalet evrodonacija i "jeftini" krediti MMF-a su presušili. Šta nam je sad činiti, kako popuniti kasu koja je prazna, a valja isplatiti penzije? Mladost Srbije ne sme dozvoliti da naši stari ostanu bez kore hleba koju su pošteno zaradili. A i pored izlaska iz krize koju je onako samouvereno najavio ministar Dinkić, nezaposlenih je sve više. E tu naša pamet stupa na scenu sa solomonskim rešenjem - PROSTITUCIJOM! 
  
   Čuju se neke najave da će doći do legalizacije najstarijeg zanata. Svakoj kurvi će se dati po jedna fiskalna kasa i ugraditi brojač medj nogama ne bi li se sprečila utaja poreza. Ne samo da će se tako napuniti kasa, nego će to indirektno dovesti do povećanja broja turista i pojave nove grane: sex turizma. Konačno bi mogli bar u nečemu da postanemo vodeća zemlja u Evropi, možda čak i pariramo Tajlandu. 
   Zašto mislim tako? Jednostavno, dugo se pripremamo za to. Kad god se neki ugledni stranac pojavi u zemlji, naša reporterka, u stilu prekaljenog makroa, počne sa pitanjem "...šta mislite o našoj zemlji, jesu naše žene najlepše na svetu, jesu a..." kao da je neko došao ovde da bira grla za priplod, a ne da završi posao. Ugledajmo se na našu slovensku braću Ruse, Ukrajince, Moldavce, i izvucimo pouke iz njihovih grešaka. Podignimo standarde, možda umesto državnika i generala, počnemo u Holandiju da izvozimo i radnu snagu. Mladjane curice koje su roditelji usred nedostatka para za skupo školovanje poslali da u raljama života traže bolju budućnost, lome se ne bi li pokazali ono što im je majka priroda podarila, a onom inostranom ugursuzu samo cakle okice i ne može da odoli njihovim napujdanim poprsjima. Jadnik se sigurno oseća kao da ga sam djavo testira i navodi na greh.
   Definitivno posedujemo predispozicije za uspeh u ovom poslu. Sve je manje punišića, tatinih i maminih sinova, uspešnih biznismena koji nekim nesrećnicama po diskotekama plaćaju pića a one se pritom tripuju da time rešavaju životno pitanje i sanjare da su nova Sandra Meljničenko, ex. Modelsica. 
   Kriza! Mi smo sada ni tamo ni vamo. Najgore je sa "zemljama u razvoju" kada taj razvoj potraje. Kod nas će to izgleda biti trajno stanje. E sad, javlja se suficit radne snage, sve je više siromašnih nesrećnica koje su do juče tražile uhlebljenje u toplom okruženju zadnjeg sedišta nekog SUV-u, a sve je manje poslodavaca. Tu sada nastupa država sa  svojim kadrovima iz "Nacionalne službe za Nezapošljavanje", koja iznalazi rešenje - PREKVALIFIKACIJA. Za usavršavanje nikada nije kasno. Ponudiće im start-up kredite za nabavku domaćih sexualnih pomagala, a program zapošljavanja "prva šansa" će biti rezervisan za one neiskusne pripravnice. Makroi će postati turistički menadžeri, ponudiće verovatno neke ubrzane kurseve (kako savladati šipku za samo 2 nedelje), možda se organizuju i grupne obuke na opštinskom nivou. Šanu i Zarubicu za ministre!  
   Verujem da će tu sve proteći bez problema. Imamo iskustva u sex-trafikingu. Mi smo ipak nacija koja je navikla da joj tudjini "degustiraju" žene. Pa oni Turci se nisu pedsto godina ovde zadržali bez razloga (pravo prve bračne noći), pa posle njih Nemci... Velika je tu tradicija u Srba. Na kraju, ovim potezom ćemo ubiti dve muve jednim udarcem. Napunićemo budžet, uposlićemo mladu radnu snagu, turizam će nam konačno procvetati, i  udovoljićemo bogatom zapadu koji nas možda konačno i zavoli.A i red je da im naplatimo za ovo silno jebanje koje traje godinama.

No comments:

Post a Comment