Nov 3, 2010

Paperjasti oblačak

   Ne želim da ovaj post bude prihvaćen kao "teorija zavere", jer je, kako će se svi uveriti, utemeljen u činjenicama a ne na mišljenjima. U ovom slučaju dovoljno je samo da se odgleda raspoloživi video materijal koji svedoči sam za sebe. Ovim ništa ne sugerišem, samo ostavljam svima da sami razmisle i prošire svoje vidike.





Zemljotres koji je pogodio područje centralne Srbije je samo "inspiracija" za temu koju sam želeo odavno da razradim. A tema je "H.A.A.R.P". Pitomo ime za novo monstruozno oružije na kome su  SAD počele da rade još 1990-te god. Skraćenica u prevodu otprilike znači: Istražni program visoko frekventne aktivne aurore (High Frequency Active Auroral Research Program). Slični sistemi ovom su u početku upotrebljavale naftne i rudarske kompanije ne bi li uz pomoć elektro-magnetnih talasa istraživali potencijalna nalazišta. Ubrzo je američko ministarstvo odbrane uočilo da se uz odredjene modifikacije ovo može iskoristiti kao oružije široke primene. Izume koje je patentirao Bernard Easland, fizičar iz Teksasa (koji su povezivani direktno sa radom Nikole Tesle) otkupila je američka firma ARCO, koja je kasnije i sprovela radove na realizovanju projekta u Gakoni, Aljaska.  Trenutno postoji oko 15-tak ovakvih postrojenja u svetu ali je američko ono koje je specifično i koje bi trebalo da nas brine, jer se prikazuje kao zajednički projekat finansiran od strane avijacije, mornarice i ministarstva odbrane. Do sada je zvanično na njega potrošeno više od 300mil dolara.

   Kako ovo u suštini radi i koja mu je svrha? U osnovi je veoma jednostavno. Zamislite ga kao jednu ogromnu mikrotalasnu pećnicu. Na području od preko 15 hektara se nalazi oko360 radio emitera i 180 antena visine 22m, ukupne jačine oko 3600 kilowatta i kao takvo trenutno je najjače postrojenje ove vrste u svetu. Ono je u suštini elektromagnetna stanica spremna da emituje visoko frekventne radio-talase u gornje slojeve atmosfere. Na području na koje se deluje dolazi do zagrevanja i podizanja jonosfere, i samim tim do promena klime. Zvanična svrha projekta je istraživanje tankog sloja jonosfere, uticaja sunčevog zračenja na njega i praćenja  vremenskih promena. Nezvanično se može upotrebiti za sprečavanje  komunikacija na širem zemljinom području, za kontrolisanje vremenskih prilika, kao antiraketni štit ili izazivanja eksplozija sličnih nuklearnim, samo bez radijacije (*slične onoj u Tunguski,Sibiru 1908.g. za koju se ni danas ne zna da li je delo udara meteora ili, kako neki sumljaju, eksperimenta koji je sproveo sam Nikola Tesla!)... A da, i za izazivanje zemljotresa, naravno...

"It is perfectly practical to transmit electrical energy without wires and produce destructive effects at a distance. I have already constructed a wireless transmitter which makes this possible. ... But when unavoidable [it] may be used to destroy property and life. The art is already so far developed that the great destructive effects can be produced at any point on the globe, defined beforehand with great accuracy."
                                               Nikola Tesla                                                 




   Sumlja se da se zagrevanjem odredjenih područja atmosfere može uticati na vremenske prilike i stvaranja veštačkih uragana. Zraci se mogu, u zavisnosti da li se odbijanju ili probijaju sloj jonosfere, usmeriti na bilo koje područje na zemlji i tako proizvesti veoma jake zemljotrese (efekat kao  kada operski pevač slomi čašu pevanjem). Sve ove mogućnosti dovele su do (opravdanih) sumlji mnogih naučnika, istraživača, medija pa čak i pojedinih visokoh zvaničnika (*optužbe Hugo Chaveza, predsednik Čilea) da je upravo ovo eksperimentalno postrojenje "krivo" za zemljotrese na Haitiju januara 2010-te ili u Sinčuanu,Kina, 2008-e (*U Kini postoje i snimci nečega što sliči dugi, neposredno pre zemljotresa, a u stvari je to plazma koja se stvara prilikom upotrebe HARP-a).
         
   Neki bi rekli-"gde ima dima, ima i vatre". A ovde ima i uragana, zemljotresa, čudnih obrisa na nebu i veze sa mističnim Teslinim štitom. Ostavljam vas da sami uz pomoć ovih video zapisa odlučite da li američko ministarstvo odbrane ulože stotine miliona dolara da bi istraživalo jonosferu i oblačiće, ili da bi stvorilo antiraketni štit, ultimativno oružije za masovno uništenje od koga je na kraju, videvši koliko je monstruozno, odustao i sam Tesla. Ovim postom samo želim da skrenem pažnju na nešto što već funkcioniše, vidi se na Google earth-u jer je veliko, diabolično, i veoma, veoma zajebano.






  • "Science is but a perversion of itself






  •  unless it has as its ultimate goal the betterment of humanity."
                                                                          Nikola Tesla


    CBC reportaža:



    Povezanost sa zemljotresima:


    Kako radi:


    Tragovi plazme na nebu:


    Dodatni linkovi:
    *mapa H.A.A.R.P-a
    http://mapper.acme.com/?ll=62.39167,-145.15083&z=14&t=H
    *Wikipedia 
    http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program



    No comments:

    Post a Comment