Nov 26, 2010

Crne rupe i bebe vaseljene

   OK, znam da ovome ne treba komentar ali....šta reći...mnogi su na tjubu pokušali da ovu pojavu objasne  kao nešto normalno, ali se ja ne dam zavarati, već ovo pripisujem direktno stranim elementima koji su ubačeni  na ljubičastu televiziju od strane vanzemaljskih imperijalista, ne bi li sebi olakšali pokoravanje planete Zemlje, onesposobljavajući najjjače medju njima.

   Mislim da samo grubo narušavanje ravnoteže u univerzumu može da objasni ovaj nasrtaj na sive ćelije koje su u recesiji od trenutka kada ovo odgledate. Muškarcima će se mošnice skvrčiti ki orasi, ženama će se kosa ispraviti bez pegle a deca će im imati ravne tabane, mucaće do osmog razreda i hodati unatraške. Jedini način za povećavanje izgleda za preživljavanje posle ovoga je: 

1 promazepan, 2 vinjaka,1 promazepan, 2 vinjaka, i tako 2 dana na svakih šes' sati...Posle 2 dana, il' se obesiš, il' ti bude bolje...... 
   Ја sam preživeo samo zato što sam receptu svojevoljno dodao duplu dozu prefinjenog ukusa gosn' Palme-znači Betoven, Šopen ili Ceca po izboru...
   Siguran sam da je Lea Kiš direktni izaslanik neke neinteligentne, piskave i iritirajuće daleke civilizacije, koja je poslata da nam neposredno nametne jezik i izazove mnogo ozbiljnije posledice, ne samo lokalnih, već i svemirskih razmera. 
   Da je ovo odgledao Stephen Hawking, lakše bi objasnio nastanak crnih rupa, a oni nesrećnici u CERN-u, mnogo bi brže stvorili antimateriju puštajući ovo u onom njihovom akceleratoru.
   Dakle, iako ste se opskrbili promazepanom, ovo gledate isključivo na svoju odgovornost:




stopirati iPod sa strane:

No comments:

Post a Comment